Klanten van Proximus of Telenet kunnen onder bepaalde voorwaarden gratis gebruik maken van het respectievelijke netwerk van hotspots van hun operator. Hieronder staat een korte omschrijving en voor verdere details kan u terecht op de website van de internetprovider.

Proximus

Indien u als Proximus-klant Fon geactiveerd hebt (waardoor u ook uw eigen draadloze verbinding ter beschikking stelt van andere Fon-gebruikers), kunt u gratis wereldwijd gebruik maken van het Fon-netwerk. Hiervoor dient u over een geschikt abonnement te beschikken en gebruik maken van uw login (gebruikersnaam@proximusfon.be) en wachtwoord om u aan te melden op het Fon-netwerk. Beschikbare apps kunnen dit vereenvoudigen.

Klik hier voor een overzicht van de Proximus Fon-hotspots.

Meer informatie vindt u op https://www.proximus.be/support/nl/id_sfaqr_hot_connect_apps/particulieren/support/applicaties-apps/smart-wifi-wi-fi-hotspots-fon-hotspot/wifi-hotspots-installeren/hoe-surfen-op-een-wifi-hotspot.html of https://www.proximus.be/nl/id_cr_wifispots/particulieren/producten/opties/mobiel-opties-en-roaming/smart-wi-fi.html.

Telenet

Indien u als Telenet-klant Wi-free geactiveerd hebt, kunt u gratis gebruik maken van de Telenet-hotspots en -homespots in België. Hiervoor dient u over een geschikt abonnement te beschikken. Ook moet u steeds uw login gebruiken om u aan te melden.

Klik hier voor een overzicht van de Telenet-homespots.

Meer informatie vindt u op http://telenet.be/wifree.