Klanten van Proximus of Telenet kunnen onder bepaalde voorwaarden gratis gebruik maken van het respectievelijke netwerk van hotspots van hun operator. Hieronder staat een korte omschrijving en voor verdere details kan u terecht op de website van de internetprovider.

Proximus

Indien u Proximus-klant bent, kunt u gratis gebruik maken van Proximus Smart Wifi. Dit zijn hotspots bij andere Proximus-klanten en op enkele openbare plaatsen, waaronder Proximus-winkels. Hiervoor dient u over een geschikt abonnement te beschikken en gebruik te maken van uw login en wachtwoord om u aan te melden. Beschikbare apps kunnen dit vereenvoudigen.

Klik hier voor een overzicht van de Proximus-hotspots.

Meer informatie vindt u op https://www.proximus.be/nl/id_cr_wifispots/particulieren/producten/mobilus/mobiel-en-roaming-opties/smart-wi-fi.html.

Telenet

Indien u als Telenet-klant Wi-free geactiveerd hebt, kunt u gratis gebruik maken van de Telenet-hotspots en -homespots in België. Hiervoor dient u over een geschikt abonnement te beschikken. Ook moet u steeds uw login gebruiken om u aan te melden.

Klik hier voor een overzicht van de Telenet-homespots.

Meer informatie vindt u op http://telenet.be/wifree.